Som dere ser på bildet over er nå Chilli igjen ship shape med ny redningsflåte, takket være DERE! Jeg kan ikke uttrykke hvor viktig innsamlingsaksjonen Lines mor, Gro, satte i gang har vært for fortsettelsen av turen, skummelt nok nesten avgjørende.

Det ble en lang prosess med alle involverte produsenter av flåte, monterings-utstyret og utløser mekanismen, i tillegg til forsikringsselskapet, der det ende opp med at alle skyldte på hverandre, og ingen ble noen gang kloke. Heldigvis hadde Ocean Safety, produsenten av både den gamle og nye redningsflåten, tydeligvis noe medlidenhet og ga meg en svært god pris på en ny.

Flåten som forsvant lå i sjøen i rundt 4 dager, og ble plukket opp av forskningsskipet Kristine Bonnivie og fraktet til Bergen der den ble tatt hånd om.
Det føltes på tidspunktet da jeg kuttet lina til flåten at det ikke var en helt heldig start på en ekspedisjon med fokus på havplast, å kjøre 40kg gummi og polyester rett på sjøen…

Så nok en gang, Tusen Tusen takk for alle bidrag!!

Totalt 30 givere, noen anonyme.

Nina Hansen-Møllerud, Elin Hole, Christian Berseth, Nina, Glenn H. Johnsen, Siri Johansen, Vetle Noem & Ida Marie BP, Ole Foss, Sturle Sandvik, Tante Wenche, Linda Dellner, Dag T, Margrethe Berg, Bastian, Lars Henrik Lund, Bjørn Hoem, Inger Lise Gobakken, C, Matias Austrheim, Mette og Robert, Nina, Ellen Langaas Jensen

10321

4 thoughts on “Tusen Tusen Tusen Takk!

      • So Ballygown Bay safely lifted out at Brest we just missed you at Camaret now on my way home until next year although may sail up to Shetland to see a friend who has salvaged a Norwegian steel ketch which you may have seen in Lerwick . Will follow your progress with interest You are never too old to sail ! If u get stuck with any medical problems I am a retired emergency medicine consultant let me know if a prob and will try and help

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s